info

Elmeco Services Belgium werd in 1993 door Jean Luyckx opgericht, en staat voor Elektrische Mechanische  Constructies. Elmeco is een jonge, dynamische en voor 100% Belgische firma, gespecialiseerd in het toeleveren van industrieel, elektrisch installatiemateriaal op maat en vraag van de klant.

Door middel van moderne apparatuur is Elmeco in de mogelijkheid om de door de klant gevraagde orders nauwkeurig uit te voeren. Elmeco werkt samen met Europese firma’s van topniveau welke de ISO-normen hebben, en dewelke met aangepaste automatisering een leidinggevende rol spelen in de elektroindustrie.

Elmeco garandeert een snelle levering van kwalitatief materiaal met berekende prijzen. Wij verlenen graag technisch advies, informatie over nieuwe producten, nieuwe concepten, e.a. Wij werken met een grote nauwkeurigheid en zorgen voor tevreden klanten.

activiteiten

automatisatie

Onze activiteiten vinden hun toepassing in de meest uiteenlopende branches, zoals de staal- en chemiesector,de voedings- en automobielnijverheid, de machine- en farmaceutische industrie en de energiewereld.
Gezien de diversiteit van de klantenactiviteit is het een noodzaak om nauw samen te werken met de opdrachtgever, vanaf het ontwerp,de projectopvolging tot de aflevering.

electrische installaties

Onder Industriële elektrische installaties verstaan we de montage en bekabeling van laagspanningskasten alsook instrumentatiekasten.
Onze firma staat in voor het leveren van elektrisch materiaal, montages en bewerkingen van schakelkasten, bouwen van schakelkasten & bedieningspanelen en industrieel elektrische toepassingen.

expertise

Elmeco is samengesteld uit een team van experten! Wij lezen en interpreteren uw plannen,wij maken de studie en verzorgen de volledige bewerking en montage van uw bestelling of de levering van het materiaal.
Wij werken conform volgens de technische normen (VDE,CE,UL,CSA,…) met kwalitatief hoogstaand materiaal en garanderen u snelheid van levering en kwaliteit van producten en diensten.

service

De firma draagt een snelle en correcte service hoog in het vaandel. We beschikken over een personeelsbestand dat jong en dynamisch is, dat geruggesteund wordt door een pak ervaring en dat regelmatig bijgeschoold wordt.

flexibiliteit

Elmeco Belgium Services neemt de tijd om te luisteren naar zijn klanten om hen een gepaste oplossing aan te bieden.

De praktische ervaring en toepassingskennis van de medewerkers moet leiden naar de meest geschikte oplossing waarbij kwaliteit en rendabiliteit voorop staan. Daarom vragen we ook van ons personeel een grote flexibiliteit.

wij STAAT IN VOOR

  • Leveren van elektrisch materiaal
  • Montages en bewerkingen van schakelkasten
  • Bouwen van schakelkasten & bedieningspanelen
  • Industrieel elektrische toepassingen